Reise med Club England

Reise og overnatting

Reise med fly

Club England tar hånd om arrangementet i England, med f.eks. flyplasstransport, overnatting, turprogram, utflukter og guideservice etter valg.

BESTILL EGNE FLYBILLETTER OG SPAR PENGER
Bestill egne flybilletter for å kunne dra nytte av flyselskapenes varierte tilbud. På denne måten kan man selv velge reisedatoer, flyruter og flytider som passer best. Vi hjelper dere gjerne med å velge flyrute.

Vår praktiske flyguide viser hvilke selskaper som flyr mellom de aktuelle flyplassene. Her finner du også kontaktopplysninger.

  Last ned vår praktiske flyguide (PDF)

 

Overnatting i England

Kun med Club England kan gruppen velge mellom flere overnattingstyper

Betegnelsen på engelske overnattingssteder kan variere endel fra det en er vant til hjemmefra eller fra andre ferier i inn- og utland. Derfor har vi laget en liten forklaring på de ulike alternativene.

  Studenthjem

(Eng.: "Student Residence"). Rimelig overnattingsalternativ med enkel standard. Vanligvis enkelt- eller dobbeltrom. Noen ganger leiligheter med plass for flere personer. Egen husholdning eller frokost mot tillegg. Utenfor bysentrum. Ofte på skole- eller universitetsområde.

  Vandrerhjem

Enkel standard. Vanligvis flersengsrom med f.eks. køyesenger. Felles bad i korridoren. Evt. noen rom med eget bad, dobbelt- og enkeltrom mot tillegg. Tilsvarer omtrent Standardhotell 2, men med mulighet for å lage egen mat på felleskjøkken.

Ligger vanligvis utenfor bysentrum.

  Standardhotell 1

Svært enkel standard. Flersengsrom, evt. med dobbeltsenger / køyesenger. Felles bad i korridoren. Ligger utenfor bysentrum. Passer kun for mindre grupper.

  Standardhotell 2

Som Standardhotell 1, men noe bedre standard. Passer kun for mindre grupper.

  Standardhotell 3

Som Standardhotell 2, men med noen dobbeltrom. Noen rom har eget bad. Frokost og evt. kveldsmåltid.

  Standardhotell 4

Som Standardhotell 3, men med bedre service-nivå. De fleste rom har eget bad. Frokost og evt. kveldsmåltid. Ofte nærmere sentrum, og strendene i kystbyer. Populært alternativ.

  Standardhotell 5

For grupper som ønsker en enda bedre standard. Be oss om tilbud!

Det kan forekomme variasjoner mellom kategoriene. F.eks. kan et Standardhotell 3 ligge mer sentralt og dermed tilbys som Standardhotell 4.

Overnattingskategoriene ovenfor er beregnet på ungdomsgrupper, f.eks. skoleklasser, skolekorps o.l. For voksengrupper kan andre kategorier gjelde. Ta gjerne kontakt med oss.

Til England med buss og båt?

Hva med å kombinere turen med et "cruise" på Nordsjøen? Båtturene til England begynner å bli populære igjen, og er en avslappende, hyggelig og miljøvennlig reisemåte.

Club England har samarbeidet med de skandinaviske fergene i over 50 år, og vi er glade for å kunne tilby denne tradisjonsrike reisemåten igjen.

Reisen går som regel med egen buss og deretter ferge mellom Amsterdam og Newcastle som ligger nær Scarborough, eller Rotterdam - Hull.

For den som ikke har det travelt har dette blitt en populær reisemåte til f.eks. Club Englands Scarborough Music Festival. Dere får en spennende reise gjennom flere europeiske land - kombinert med et Nordsjø-cruise. Det finnes lugarer i mange ulike klasser. Reise med egen buss og båt kan også vise seg å bli den mest økonomiske. Be oss om tilbud!