Club England 50 år jubileum
Club England | London

Spennende klasseturer med Club England

Klasseturer med Club England i over 50 år!

Velkommen til en fantastisk klassetur med Club England - en uslåelig kombinasjon av lærerike opplevelser, spennende program og aktiv fritid. Velg mellom mange fine reise- og overnattingsalternativer. Spesielle programmer for ungdomsskolens 10. klasse og videregående skoler.

 

Tiden i ferd med å renne ut
for de rimeligste turprisene

Planlegg turen nå

Det er nå stor pågang på klasseturer og begrenset med plasser, særlig til Scarborough/York med London og Brighton med London. De rimeligste turene, i de mest populære periodene i juni og om høsten, snappes alltid opp først, så ikke vent. Vær tidlig ute og ta kontakt med oss for et tilbud nå!

 

Mange spennende reisemål

Mange av Club Englands flotte reisemål i England, Skottland og Irland kan kombineres med utflukter til byer eller attraksjoner i nærheten. Ta kontakt med oss for å diskutere en skreddersydd tur!

SCARBOROUGH
& YORK
BRIGHTON
& LONDON
BOURNEMOUTH
& LONDON
HASTINGS
& LONDON
EASTBOURNE
& LONDON
 
TORQUAY
 
LONDON
EDINBURGH
I SKOTTLAND
STIRLING
& EDINBURGH
 

Klassetur-favoritter

Scarborough med York

Klassetur-favoritt

Scarborough er Englands vakreste badeby med mildt og solrikt klima. Den ligger på østkysten, halvveis mellom London og Skottland, som vi kan besøke på utflukter. Byen har et imponerende tusen år gammelt slott og nedenfor ligger fiskehavnen, flotte strender, koselige middelaldergater med butikker av alle slag og mange hyggelige kafeer og utesteder. Her finner du også en av Englands mest kjente fornøyelsesparker.

Vi besøker den verdenskjente kulturbyen York med The Viking Centre, og gjør også utflukter til nasjonalparken f.eks. med en tur med Harry Potter-toget.

Les mer om våre arrangementer i Scarborough med York

Brighton med London

Badeby og storby

Club Englands klasseturer til Brighton og London er en fantastisk kombinasjon av strukturerte aktiviteter med spennende utflukter og fritid. Brighton har spennende shoppingmuligheter og i sentrum finner du det sjarmerende shoppingområdet The Lanes. Vi drar vi på sightseeing og besøker det kongelige feriestedet Royal Pavillion og det verdensberømte Brighton Pier tivoli.

Brighton er nesten en forstad til London, som vi kan besøke på dagsturer. Her drar vi på sightseeing til de mest berømte severdighetene, og det er naturligvis tid til egne aktiviteter og shopping.

Les mer om våre arrangementer i Brighton med London

Club Englands gjensynsrabatt