Club England | London

Scarborough - Englands ferieby nr.1

I 50 år har Club Englands Scarborough-turer vært førstevalget for skoler og korps. Mange kommer tilbake år etter år. Våre Scarborough-opplegg gir en uforglemmelig kombinasjon av faglige eller musikalske opplevelser, engasjerende utflukter og spennende fritidsprogrammer.

 

Scarborough

Scarborough ble grunnlagt av vikingene for over 1000 år siden og ligger imponerende til ved en av Englands største nasjonalparker med stupbratte klipper og flotte strender. Den gamle slottsruinen vokter over byen.

Scarborough er trygg, har riktig størrelse og alt som trengs for en drømmetur. Gå på shopping i de spennende handlegatene og utforsk den genuine engelske atmosfæren på noen av utestedene som byen er kjent for.

Scarboroughs innbyggere er kjent for sin gjestfrihet og har ønsket våre reisende velkommen i snart et halvt århundre. Club England Music Festival går av stabelen her i juni-juli hvert år.

Fakta om Scarborough

Hvor
ligger byen?

Scarborough har ca. 65.000 innbyggere og ligger omtrent midtveis mellom London og Edinburgh i Skottland.

De nærmeste flyplassene er Manchester, Liverpool og Newcastle.

Mer informasjon om reisemuligheter: Reise og overnatting


Fritidsaktiviteter

Scarborough er en av englands mest berømte badebyer. Byen ligger helt ned til den flotte stranden så bade- og vannaktiviteter er populært om sommeren.

Du finner en av Englands mest spennende fornøyelsesparker her, og byen har også muligheter for bowling, badeland, go-cart og diskotek for ungdommer.

Kultur
og folkeliv

Over Scarborough rager ruinen av det mektige Scarborough Castle. Den gamle kulturen i nord-øst England er preget av vikingenes og romernes påvirkning, og områdene rundt har mange interessante fortidsminner.

Bysentrum i nærheten av stranden fremdeles er holdt i tradisjonell stil med koselige handlegater, en mengde små og store spisesteder, pub'er og friområder.

Scarborough Music Festival

I juni-juli treffes norske og andre lands korps til ferie- og musikkopplevelser. Mange skoleklasser og vanlig ferierende velger også å legge turen til byen akkurat i denne fargerike perioden.

Det er Club England som i snart 50 år har arrangert musikkaktivitetene sammen med lokalt næringsliv, myndigheter og kulturoganisasjoner.