Club England | London

London - Englands hovedstad.

London er en virkelig metropol på mange måter: underholdning, kultur, historie, shopping, sport og mye annet.

 

London

For skandinaver har London alltid hatt en spesiell tiltrekningskraft. Med sitt yrende folkeliv er byen fremdeles et naturlig reisemål for evetyrlystne tilreisende.

De fleste severdighetene i London trenger kanskje ingen beskrivelse: The London Eye, Madame Tussauds vokskabinett, Shopping i Oxford-street, en musical i West-End, Harry Potter-opplevelser, museene, en Premier League-kamp, koselige pub'er og restauranter for enhver smak.

Men London byr også på interessante, unike og overraskende severdigheter utenfor "turistløypa". Spør Club Englands flinke guider på stedet.

Med en by på Londons størrelse er det svært viktig å være godt forberedt. Club England har over 50-års erfaring med å velge ut de flotteste opplevelsene.

Fakta om London

Hvor ligger byen?

Greater London (London by og området rundt) har ca. 8,5 mill. innbyggere. Byen ligger ved elva Themsen. De nærmeste flyplassene er Heathrow, Gatwick og Stansted.

London er i moderne tid et av verdens viktigste politiske og økonomiske og kulturelle sentre. Dette henger ikke minst sammen med at London var hovedstad for det britiske imperiet, og dermed i nesten tre århundrer maktsenter for store deler av kloden.

Club Englands flinke guider hjelper deg med gode råd under oppholdet slik at vi sammen kan utvikle et spennende besøk!

Underholdning

Det finnes vel nesten ikke et underholdningstilbud du ikke finner i London. Likevel må vi nevne byens West End med teatre, revy- og musikkscener som er en fantastisk opplevelse. Eller hva med en Premier League-kamp med ett av London-lagene?

Siden tilbudet forandres og oppdateres daglig er Time Out (timeout.com/london) et uvurderlig oppslagsverk for alt som foregår i byens underholdningsliv.

Kultur

Det kan virke som om det er utallige museer og gallerier i London. De fremste i sin sjanger er kanskje British Museum, National History Museum og National Gallery og Tate Modern. Eller hva med det spennende Sherlock Holmes Museum i Baker Street (selvfølgelig).

Mange historiske steder er også åpne for publikum, noen bare om sommeren. La deg imponere av Tower Bridge, Tower of London eller Buckingham Palace.

Shopping og folkeliv

London er en internasjonal storby, og her møter du folk og kulturer fra alle kanter av verden. Du finner restauranter, kafeer og andre utesteder for enhver smak og budsjett. Pass også på å få med deg en ekte engelsk pub-lunsj!

Byen er kjent for sine utrolige shoppingmuligheter med morsomme små nisjebutikker og markeder både utendørs og innendørs.