Club England | Eastbourne
Club England | Eastbourne

Eastbourne - Badebyen rett sør for London

En av Englands best kjente kyst- og feriebyer, med landets godværsrekord.

 

Eastbourne

Eastbourne er en vennlig ferie- og badeby nær London langs kysten i syd-øst.

Byen og området rundt vrimler av kultur- og underholdningstilbud for alle aldre, og du blir tatt imot med ekte engelsk gjestfrihet. Her møter dere også ungdommer og studenter fra hele Europa.

Året rundt finner du spennende fritidstilbud langs strendene og en masse andre aktiviteter inne i byen. Ta deg tid til å utforske gamlebyen med sine små butikker og koselige spisesteder og konsertprogrammet til utescenen "Eastbourne Bandstand" som ligger midt på strandpromenaden.

Fakta om Eastbourne

Hvor ligger byen?

Eastbourne har ca. 103.000 innbyggere og ligger i det syd-østre hjørnet av England i "fylket" East Sussex. De nærmeste flyplassene er London Gatwick og London Heathrow. Stansted er heller ikke langt unna.

Rett vest for byen ligger Beachy Head som er de høyeste hvite klippene i England.

Beachy Head

De imponerende kritt-klippene vest for Eastbourne ble dannet for 60-100 mill. år siden mens landskapet fremdeles lå under havoverflaten.

I dag er det naturskjønne området et flott turområde med hav, strender og små landsbyer som bør utforskes. Området ble brukt i filmen "Harry Potter og ildbegeret".

Fritid og underholdning

Eastbourne og områdene rundt vrimler av underholdnings- og fritidstilbud. Fra observatorium og planetarium til badeland, tivoli, utstillinger, gallerier og sportsaktiviteter.

Club Englands flinke guider hjelper deg med gode råd under oppholdet slik at vi sammen kan utvikle et spennende besøk!

Utflukter

Med sin nærhet til London blir hovedstaden et naturlig reisemål for en dagsutflukt eller to.

I London finner du kanskje verdens mest berømte fritidsaktiviteter, underholdning, kultur og shopping for alle aldre og enhver smak. Du vil garantert få et "kick" av en tur med det enorme pariserhjulet London Eye. Maken til utsikt skal du lete lenge etter!