Club England | Bournemouth
Club England | Bournemouth
Club England | Bournemouth

Badebyen Bournemouth

Bournemouth er et av de mest populære turistmålene på Englands sørkyst. Den har en fin, lang sandstrand, gode overnattings- og underholdningstilbud og mildt klima. Denne delen av kysten har blant det varmeste og tørreste klimaet i England, og flest solskinnsdager.

 

Bournemouth

Bournemouth er en av Englands fineste feriebyer langs kysten i syd.

Byen er har mildt klima og er berømt for sine 12 km. flotte sandstrender, særegen engelsk arkitektur og yrende folkeliv med fritidsaktiviteter for enhver smak. Den ligger nær London, som vi besøker på dagsturer.

Bournemouth var et av Club Englands første og mest populære reisemål da vi begynte med våre korps- og klasseturer i 1968, og fremdeles er den en av favorittene for korps og skoleklasser.

Fakta om Bournemouth

Hvor ligger byen?

Bournemouth har ca. 185.000 innbyggere og ligger på Englands sydkyst, vest for Brighton.

De nærmeste flyplassene er London Heathrow, Gatwick og Stansted.

Fritidsaktiviteter

Med sitt fine klima har Bournemouth et utrolig tilbud av ulike fritidsaktiviteter. Her finner du bl.a. seiling, vannski, jetski, go-cart, paintball og ridning.

Det er også populært å besøke badeland, akvarium og Englands flotteste sandstrand.

Club Englands flinke guider hjelper deg med gode råd under oppholdet slik at vi sammen kan utvikle et spennende besøk!

Utflukter

Club England arrangerer mange spennende utflukter. F.eks. til London en hel dag med sightseeing forbi noen av de mest berømte severdighetene: f.eks. Buckingham Palace, Houses of Parliament, Big Ben, St. Paul's Cathedral, Tower of London. Mulighet for besøk på The London Eye eller kanskje Madame Tussaud's. I London er det også mulig å få med seg en fotballkamp med ett av de berømte fotball-lagene. Shopping i verdensklasse, f.eks. Oxford Street eller en musical i byens West End.

En annen utflukt kan f.eks. gå til Poole Harbour, en av verdens største naturlige havner, Corfe Castle eller til New Forest National Park eller Portsmouth med Nelsons flaggskip «The Victory». Kanskje kan vi også besøke vakre Isle of Wight.